Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Cursuri de arta dramatica si fotografie la ICon Arts 2011

Pregătirile pentru Academia ICon Arts au început, iar la această ediţie organizatorii vin cu o ofertă care include un set de 10 secţii şi 30 de profesori din şapte ţări. Academia ICon Arts reunește un curs internațional de artă contemporană, un concurs cu premii și un festival de concerte şi spectacole. “Academia ICon Arts este o dovadă că România poate oferi un cadru natural şi cultural excelent şi tot atâtea posibilităţi de dezvoltare profesională cât oferă şi celelalte ţări europene. Profesorii Academiei ICon Arts sunt valori recunoscute pe plan internaţional şi fac parte din elita artiştilor ce susţin masterclass-uri în centre internaţionale importante” a declarat Sebastian Gheorghiu, director Exces Music, organizatorul evenimentului. Potrivit organizatorilor, zona Sibiului a fost aleasă ca loc de desfăşurare a cursurilor și concertelor, deoarece din punct de vedere cultural, monumentele istorice și muzeele oferă o mare varietate de atracții. Spectacolele Academiei ICon Arts sunt destinate apropierii artiștilor de public și educarii audienței, în scopul înțelegerii artei contemporane. Unul dintre cele mai aşteptate cursuri este cel de fotografie, curs ce se adresează ”pasionaţilor de vizual, vânătorilor de imagini şi posesorilor de aparat foto care vor să capete noţiuni de cultură vizuală” după cum afirmă chiar Cristian Radu, cel care va susține workshopul de anul acesta. Cursul de artă dramatică propune lucrul individual şi colectiv pe teme de identitate şi alteritate, descoperirea și asumarea caracterului (personaj), întelegerea conceptului acestuia prin conversație, joc și improvizație. Cursurile vor fi realizate sub îndrumarea actorului Adrian Titieni. Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 24 iulie – 7 august, iar înscrierile se pot face online, pe pagina www.iconarts.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

rlynMgfGDt

Acum 11 ani

I went to tons of links before this, what was I thnkiing?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus