Miercuri,
05.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

VIDEO - Dans erotic, in poala, cu Britney Spears

Britney Spears i-a oferit unui fan o trataţie specială în timpul spectacolului "Femme Fatale", care a avut loc joi în Sacramento, California.

În turneul "Femme Fatale" pe care Spears l-a început joi, în Sacramento, California, un fan norocos a luat locul iubitului cântăreţei, căruia îi dansase în poală duminică, în timpul repetiţiilor pentru costume, la care a asistat un grup select de bloggeri.

Presa americană scrie că, recent, Spears s-a logodit în secret cu Trawick, care, până în urmă cu o lună, era managerul ei. Jason Trawick, în vârstă de 39 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artista americană compunând în onoarea ei o poezie de dragoste şi presărând petale de trandafiri, printre câteva lumânări aromate, pe podeaua vilei lor din Los Angeles. Cântăreaţa poartă deja pe degetul inelar un inel cu diamant în formă de floare.

Cuplul ar plănui să se căsătorească în cadrul unei ceremonii discrete, în Hawaii, după ce Britney Spears îşi va încheia seria de concerte incluse în actualul ei turneu mondial.

 

Britney Spears a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între anii 2004 şi 2008, şi are doi fii cu acesta. Prima ei căsătorie, cu Jason Alexander, celebrată la Las Vegas după o noapte de beţie, a fost anulată după 55 de ore.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

ben

Acum 11 ani

ce balena ucigasa s-o mai facut si copila asta :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus