Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Johannis vrea referendum

Președintele FDGR, Klaus Johannis, a anunțat astăzi că reprezentanții FDGR din Consiliul Județean vor vota pentru organizarea referendumului din 17 iulie. Inițiativa organizării unui referendum, la care sibienii să răspundă la întrebarea: ”Sunteți de acord cu propunerea președintelui României, dl. Traian Băsescu de a desființa Județul Sibiu?” aparține consilierilor județeni ai PSD și PNL. ”E o inițiativă bună, nu am nimic împotrivă. (n.r. consilierii FDGR) vor vota pentru referendum”, a anunțat liderul FDGR.
Johannis nu crede că referendumul din Sibiu va influența mult deciziile ce vor fi luate la nivel central. ”Nu știu dacă se va ține cont, dar este greu de ignorat. Noi avem în vârful țării o persoană care spunea că referendumul este foarte important. Această măsură, de a te întoarce la popor, este cu dus și întors. Dacă vrem să trăim într-o democrație, este bine să cunoaștem ce vrea poporul”, a declarat Johannis.
Proiectul inițiat poartă semnătura a 13 din cei 33 de consilieri județeni: Ioan Banciu, Adrian Besoiu. Ștefan Lucaciu, Aurel Mărginean, Miron Neagu, Mihai Sămărghițan, Mariana Tarniță, Ioan Terea și Dumitru Turc, din partea PSD, și Gheorghe Dicu, Maria Isaicu, Gheorghe Nicolaescu și Sorin Șerbu, din partea PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

sasul hotz si bulangiu

Acum 12 ani

ul hotz si bulangiu (IP 188.24.200.14) Cum de ati ratat stirea asta sau sta prea prost in sondaj sasul? Sondaj CSCI: \"Mugur Isărescu se află pe primul loc în topul preferinţelor pentru viitorul premier al României: Mugur Isarescu 35%, Victor Ponta 30%, Klaus Iohannis 9% şi Emil Boc 5%.\"
Raspunde

CipSB

Acum 12 ani

Cat îi deranjam pe bucuresteni!!Desfiintati Jud Ilfov ca este inutil ca voi!!Nu va atingeti de judetul nostru!!
Raspunde

Guvernatorul Transilvaniei

Acum 12 ani

Sa vedem cine se teme de reintoarcerea la popor ?
Raspunde

dionisie

Acum 12 ani

Ioan Banciu, Adrian Besoiu. Ștefan Lucaciu, Aurel Mărginean, Miron Neagu, Mihai Sămărghițan, Mariana Tarniță, Ioan Terea și Dumitru Turc, din partea PSD, și Gheorghe Dicu, Maria Isaicu, Gheorghe Nicolaescu și Sorin Șerbu, din partea PNL, niste putori, tradatori de neam si tara. Indicati nenorocitilor ce a-tifacut pentru banii incasati de la noi. Sa va fie rusine gunoaielor. Va asteptam la cersit voturi cate de curand! Veti primi ouale lui Nastase!
Raspunde

Gogu

Acum 12 ani

Domnul primar vrea referendum, dar intrebarea propusa nu este \"cam\" mani***tiva?
Raspunde

@ dionisie - Guvernatorul Transilvanie

Acum 12 ani

Băi Boule care esti tu.. bou... putoare-i mata care daca se ostenea sa se protejeze nu te-ai fi nascut si reducea gradul de prostie a acestui popor.... cu mult.... foarte mult
Raspunde

pt. Guvernatorul Transilvaniei

Acum 12 ani

Demonstreaza tu primul ca nu iti este teama de \"reintoarcere\" si intra inapoi in aia a lui maica-ta! Dupa aceea, garantat, o sa fi urmat si de restul dobitocilor.
Raspunde

pt ip 188.24.194.132

Acum 12 ani

Da măta ce are, nu-i prieste sa intru la ea poate iasa ceva mai bun ca tine si î-şi mai rascumpară din greşeala că te-a nascut. HAI LA REFERENDUM... DE CE TI-E FRICA NU SCAPI.. SA-I ARDEM PE PEDELISTI, NOI CU NOI SI VOI CU VOI, DIRIGINTELE MĂSII
Raspunde

Guvernul Romaniei

Acum 12 ani

Adoptam Ordonanta de Urgenta pentru intrarea in măsa a celui cu IP 188.24.194.132.
Raspunde

8+2

Acum 12 ani

0
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Nu stiu de sas dar EU vreau referendum!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus