Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Patru trasee turistice din Muntii Fagarasului vor fi refacute cu bani de la CJ

Patru trasee turistice din Munţii Făgăraşului, cele care duc la Cabana Bărcaciu, Cabana şi Vârful Negoiu şi drumul dintre Cabana Bâlea Cascadă şi Cabana Bâlea Lac, vor fi refăcute în urma inundaţiilor de la mijlocul lunii iunie cu fonduri aprobate joi de Consiliul Judeţean Sibiu.

Pentru ca să fie înlăturaţi copacii de pe aceste trasee folosite de turişti în această vară, dar mai ales pentru a fi refăcute potecile este nevoie de suma de 24.300 lei, bani din fondul de rezervă al CJ, transmite Agerpres.
Tot din fondul de rezervă, consilierii judeţeni au alocat, în total, aproape 470.000 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru repararea a patru drumuri judeţene, afectate de inundaţiile care au avut loc între 11 şi 13 iunie.
Cele trei comune din judeţul Sibiu care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor din această lună au nevoie, în total, de 2,1 milioane de lei, plus 100.000 de euro, fonduri cerute din Fondul de rezervă al Guvernului de către preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Ioan Cindrea. El a adresat deja o interpelare premierului Emil Boc pentru ca aceşti bani să ajungă în localităţile Arpaşu de Jos, Cârţa şi Cârţişoara. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

CMos

Acum 12 ani

Ca nu aveti un redactor cu minima expertiva in ale muntilor Sibiului am mai zis dar nici sa nuamarati traseele nu stiti ?
Raspunde

gioni pak

Acum 12 ani

Cei patru apostoli au fost trei Luca si MATEI. E greu cu numaratul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus