Joi,
18.04.2024
Ploi Scurte
Acum
4°C

Distractia mobila

Un autobuz plin cu petrecăreţi s-a plimbat ieri seară prin Sibiu, în timp ce o formaţie rock în vogă a concertat live. Petrecerea a fost una reuşită, participanţii având parte de distracţie.

Prima iniţiativă a ASCER a fost „Live Bus Party”, un proiect inedit în Sibiu, ce constă în câteva ore de distracţie într-un cadru orginal, şi anume acela al unui mijloc de transport în comun.

Cu multă muncă din partea organizatorilor şi cu sprijinul autoritătilor proiectul s-a materializat într-o petrecere reuşită. Note de călător. La ora 19.00, autobuzul Tursib aştepta în faţa Sălii Thalia. Un autobuz mai puţin obişnuit, cu stickere lipite pe el ce anunţau evenimentul ce avea să aibă loc şi cu muzică ce răsuna puternic în exterior.

La ora 20.00, toţi invitaţii aşteptau cu emoţie îmbarcarea. După ce au fost făcute confirmările, tinerii dornici de petrecere au fost rugaţi să urce în autobuz. Şi show-ul a început. Pentru început, atmosfera a fost încalzită de dj-ii radio Zu cu piesele în vogă ale momentului. Un start bun care i-a făcut pe participanţi să danseze din primele minute. În partea din spate a autobuzului, unde au fost instalate instrumentele, trupa Plenty îşi pregătea recitalul. La mijlocul autobuzului, un bar cu autoservire asigura buna-dispozitie. Petrecăreţii şi-au făcut care cum au putut loc printre scaune şi pe scaune.

„Locurile” şi paharele s-au ocupat şi petrecerea a început. Cu viteză de croazieră, autobuzul şi-a început călătoria pe rutele principale în aşa fel încât să parcurgă tot oraşul. Vremea a ţinut cu organizatorii şi razele apusului dădeau şi mai mult farmec petrecerii. În mare parte tinerii nu se cunoşteau între ei şi au avut astfel ocazia ca pe langă dans să-şi facă noi cunoştinte şi chiar noi prieteni. Petrecerea a culminat cu recitalul live al formatiei Plenty.

Experienţa a fost una inedită pentru toţi participanţii care au avut astfel şansa să se distreze într-un decor în permanentă schimbare, în condiţiile unui autobuz ce mergea lent, plin cu tineri ce dansează şi care răsuna puternic din depărtare. Reacţiile pietonilor întâlniţi de autobuz au fost dintre cele mai diferite, de la aplauze si susţineri înflăcărate la uimire şi chiar dezacord.

După două ore şi jumătate de distracţie mobilă, autobuzul i-a readus pe toti petrecăreţii la punctul de pornire. Aici au fost invitaţi în continuare să se petreacă în Club Liquid, unde accesul era gratuit pe baza biletului primit la urcarea în autobuz. Petrecerea a fost un real succes şi a depăşit asteptările multora. Organizatorii promit şi pe viitor astfel de manifestări neconvenţionale. În programul ASCER se mai găsesc următoarele activităţi: Maratonul de noapte, Balul de Cotillion, Licitaţia de personalităţi şi Concertul de Crăciun. Evenimentul a deschis orizonturi noi atât distracţiei sibiene cât şi metodelor de publicitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 310

Comentarii

1 comentarii

Panoramic Gardens

Acum 12 ani

Apartamente cu 2 si 3 camere cu preturi incepand de la 23500 euro in Ansamblul Panoramic Gardens,Se accepta si Prima Casa.Pentru alte informatii accesati pagina noastra oficiala panoramicgardens.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus