Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Hugo Chavez s-a intors in Venezuela

Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a revenit în ţară, după ce a petrecut trei săptămâni în Cuba, unde a fost supus unei operaţii pentru îndepărtarea unei tumori. Într-o înregistrare difuzată de televiziunea de stat, preşedintele Venezuelei poate fi văzut în compania lui Raul Castro, pe aeroportul cubanez. „Sunt bine, sunt fericit. Am avut parte de o aterizare perfectă” a spus Hugo Chavez, potrivit BBC. După aterizare, într-un interviu telefonic, preşedintele a mai declarat că perioada petrecută în Cuba a fost foarte dificilă, dar recuperarea a decurs bine şi în curând se va reîntoarece la îndeplinirea atribuţiilor de stat. Au existat numeroase speculaţii cu privire la sanatatea lui Chavez, când acesta a părăsit Venezela, pentru a se opere, potrivit oficialilor, de un abces pelvin. Săptămâna trecută, preşedintele a dezvaluit că a suportat şi o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori. Chavez s-a întors în ţară înainte de Ziua Independenţei Venezuelei. Marţi Venezuela sărbătoreşte aniversarea a 200 de ani de la semnarea declaraţiei de independenţă faţă de Spania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus