Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Expozitie de fotografie la primarie: Spirit Woods & Minutes

Expoziția de fotografie Spirit Woods & Minutes face parte din proiectul Moondash, semnat Daniel Munteanu, și are ca temă fotografia regizată sau staged set photography.
Proiectul Moondash a început acum patru ani de zile și se dorește a fi un manifest artistic și un mijloc de transmisie a emoţiilor, întrebărilor şi unora din rătăcirile personale ale artistului. „ Acest proiect se luptă să atingă o îmbinare între diferite forme de expresie, acelea ale cuvântului scris şi cele ale imaginii de-scrise, sa împleteasca vise diferite, idei şi viziuni, legate de catre acelaşi prea vechi mesaj de pace si de iubire”, spune Daniel Munteanu pe site-ul personal, moondash.net.
Intervenția fotografului în fotografia regizată poate să fie parțială sau totală și, de asemenea, poate să înglobeze procedeele specificeartei fotografice: fotomanipularea și postprocesarea. Fotomanipularea constă în alterearea fotografiei inițiale, pe când postprocesarea presupune lucrul cu pixeli „În expoziția Spirit Woods & Minutes nu există fotomanipulare, cid oar postprocesare”, a menționat Daniel Munteanu.
Vernisajul expoziției a avut loc pe data de întâi iulie, la Sala expozițională a primăriei Sibiu, dar perioada în care sibienii pot admira lucrările expuse se prelungește până în 17 iulie.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus