Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Vointa se intareste: Au venit deja cinci jucatori

La reunirea lotului echipei CSU Voința Sibiu au fost prezenți 22 de jucători, printre care și cinci nume noi. Patru jucători noi au participat deja la primul antrenament de după reunirea lotului. Aceștia sunt: portarul Cristi Dănălache, de la FCM Tg. Mureș, atacantul Ioan Coman și fundașul Sergiu Bar, de la Victoria Brănești și Andrei Antohi, de la Pandurii Tg. Jiu. Cel de-al cincelea transfer al Voinței, fundașul central Florin Popa nu a efectuat antrenamentul.
În cursul acestei săptămâni  sunt așteptați să se alăture lotului și alți jucători, printre care gazistul Doru Dudiță și mijlocașul aiudean Răzvan Dâlbea, care a jucat în partea a doua a campionatului la Săgeata Năvodari „Lista este încă deschisă, transferurile fiind lăsate la latitudinea antrenorului Pelici. Probabil că o să mai vină și alți jucători. Acum îl așteptăm pe Dâlbea, care vine liber de contract”, a spus Ioan Hămbășan, finanțatorul echipei.
Alte nume vehiculate la bursa zvonurilor sunt: Sorin Chițu și Alexandru Vlad, de la Pandurii Tg.Jiu și Cassian Maghici, de la Victoria Brănești.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Mihai

Acum 11 ani

Nu-s nume rele... se vedem cum o sa se integreze.
Raspunde

vise...

Acum 11 ani

coman e atacant bun de tot... o fost la forex brasov... daca vine si mara ne batem la cupa europeana...
Raspunde

vise...

Acum 11 ani

luati-l si pe VEZAN de la navodari... super fotbalist... + dudita si mara... si cu coman in fata... ne salvam un an...
Raspunde

@vise...

Acum 11 ani

Vezan e intr-adevar \"fotbalist\" cum spun toti, dar mai uita-te putin la figura lui si o sa iti dai seama rapid, ca nu se \"muleaza\" pe ceea ce se doreste la Sibiu! Stii tu Cupa europeana! :-))
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 11 ani

hai vointa,,, hai vointa in B
Raspunde

Gazistul1945

Acum 11 ani

\"extraordinare achizitii\" cu astia aveti drumul \"croit\" spre serie B - acolo unde va e locul ratatiilor...ne vom intalni in meci direct - o sa facem golaveraj cu voi...RATATIILOR.... !!! RUDE BOYS 2009 ***uLTRA sOUND !!! doar Gaz metan Medias
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus