Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Abonamentele Tursib pe card vor fi disponibile din toamna

Sibienii vor putea cumpăra abonamente tip card pentru transportul în comun din 15 septembrie anul acesta, prețul fiind același ca și la abonamentele clasice, dar printre avantaje numărându-se faptul că ”poate fi încărcat oricând și cu oricât”. Nu vor putea beneficia de acest tip de abonament categoriile de călători care beneficiază de diferite tipuri de reduceri: elevi, studenţi, pensionari, donatori sau persoane cu handicap.
Până acum, în fazele de testare ale sistemului de abonament tip card, Tursib a emis 300 de astfel de carduri, la cererea unor societăți comerciale din oraș, solicitările fiind făcute pentru angajații respectivelor firme. Mulțumiți de rezultate, cei de la Tursib au mai emis recent alte 1000 de astfel de abonamente.
”Printre beneficiile acestui nou mod de plată şi prezentare a abonamentului se numără faptul că la achiziţionarea a cardului, călătorului nu i se percepe o taxă de emitere, acesta achitând contravaloarea călătoriilor cu care doreşte să încarce cardul. Cardul poate fi reîncărcat oricând, suportul având perioada de utilizare de 3 ani (în cazul abonamentelor pe hârtie, în fiecare lună trebuia emis un alt abonament). Fiind în regim de abonament, validarea nu este obligatorie la fiecare urcare în vehicul, confirmarea achitării călătoriei realizându-se odată cu încărcarea cardului cu perioada de valabilitate”, informează reprezentanții administrației locale. La emitere, cardurile se inscripţionează cu datele de identitate ale posesorului.
Inspectorii Tursib vor verifica aceste carduri, în cadrul controalelor, cu aparatură specifică.

Oferta actuală a Tursib pentru abonamentele tip card

- abonament 1 lună – 50lei,
- abonament ½ lună  - 30 lei,
- abonament săptămânal – 18 lei,
- abonament Sibiu-Răşinari lunar – 80 lei,
- abonament Sibiu Răşinari 1/2 lună – 50 lei,
- abonament Sibiu Răşinari săptămânal – 30 lei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 497

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

?

Acum 12 ani

Daca validarea nu este obligatorie la fiecare urcare in vehicul atunci ce sunt compostoarele alea noi care au inceput sa apara in autobuze?
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Compostoarele sunt pt bilete.Vrei cumva sa-ti compostezi si tu cardul???Valabilitatea cardului iti v-a fi verificata de controlori cu aparatura speciala pt asa ceva...parca asa scrie mai sus,nu?
Raspunde

?

Acum 12 ani

??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus