Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Victorie cu Unirea

Voința a câștigat amicalul disputat în compania Unirii Alba Iulia cu scorul de 2-1. Meciul a avut loc astăzi, de la ora 10, pe stadionul Municipal din Sibiu. Sibienii au câștigat meciul în repriza a doua, cu două goluri înscrise în cinci minute. La pauză, Unirea conducea cu 1-0. Primul gol al sibienilor a fost marcat de Alexandru Martinescu, în minutul 75 iar în minutul 80, Cârstean a marcat pentru 2-1. Golul oaspeților a fost marcat de Mureșan în minutul 7. Primul meci oficial al sezonului are loc sâmbătă, 23 iulie, de la ora 17, cu Steaua București. CSU Voinţa: Dănălache - Sg. Bar, C. Apostol, N. Grigore - Cl. Bunea, Beza, Dîlbea, Tătar - Antohi, C. Coman, I. Popa. Director tehnic: Sandu Tăbîrcă. Antrenor: Alexandru Pelici. Au mai jucat Miron, Forika, Tînc, D. Miclea, Măjer, C. Lungu, Hardău, Hallmen, R. Neguţ, Martinescu, Cigan şi Cîrstean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

5 comentarii

dudu

Acum 12 ani

La Medias abonamentul e 250 ron in orice zona a stadionului la o echipa care participa in Europa si care sezonul trecut a avut o evolutie apreciata.La Galati aboanemntul e 100 ron si e campioana romaniei. La noi la Sibiu abonamentul la peluze e 300 de lei. Trebuie sa isi scoata banul si nenea Hambasan cumva. Nesimtirea nu mai are limite la Sibiu , de ce sa nu stoarcem omul de bani daca putem nu? O sa ramana el cu tribunele goale mai ales la meciurile cu echipele slabe. Asta e gandirea omului lacom. nu se gandeste cum sa scoata profit de pe urma unui stadion plin se gandeste doar la bani indiferent ca pe termen lung aceasta nu e o strategie bun. Rusine sa va fie. O sa jucati cu un stadion gol ca nu va mai saturati de bani
Raspunde

pt tampitul de mai jos

Acum 12 ani

ba nesimtit esti tu si cu restul ca tine, unde erati voi cand echipa se afla in c sau in b? atunci nu va interesa de vointa, acum veniti si comentati, ia mergi mai rar la crasma sau nu mai trage pe nas si o sa vezi ca faci banii de abonament, prea s-au invatat romanii sa le vina totul gratis si sa stea numai cu mana intinsa, auzi la el ca ii mult 300 ron cand samamtarii dadeau la meciurile mediasului 35 si acum se plang, nu iti convine stai acasa cioroiule ca nu ti se va simti lipsa, sau vrei sa vi gratis sa pot sa injuri?
Raspunde

dudu

Acum 12 ani

Limbaj tipic de cocalar . Ai dovedit prin mesjaul de mai sus ca nu te duce mintea absolut deloc. Nivelul tau de inteligenta e sub cel al unei maimute asa ca un dialog cu tine se exclude din start. De retardati ca tine e plin pe la meciuri. Doar astia prosti ca tine ar putea sa muste aceste preturi nesimtit de mari.
Raspunde

mau

Acum 12 ani

In A si galeria plateste fratioare 300 e la peluza .
Raspunde

eu

Acum 12 ani

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar la ce am vazut sambata la amicalul cu Unirea, este DEZASTRU... nu trebuie sa castigam campionatul, dar cred ca nu vrea nimeni sa fim ciuca batailor, sa ajungem sa rada de noi Chiajna sau Mioveniul. La ce preturi au pus la bilete (nu cred ca mai este vreo echipa cu preturile astea) si la bugetul vehiculat, ar trebui schimbat TOTUL. Sunt unul dintre cei care a sustinut ca Pelici a facut foarte mult cu bani foarte putini, dar poate ar trebui sa incerce sa se ridice la alt nivel. Sunt chiar speriat de ceea ce am vazut la amicalul cu Unirea si chiar barajul cu Sageata a fost slab (mai putin publicul). NU FACETI SIBIUL DE RUSINE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus