Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

“Pulsul Adevarului“ da un bilet pe zi la meciul Vointei cu Steaua Bucuresti

Emisiunea “Pulsul Adevărului “, a Antenei 1 Sibiu și Clubul Voința pun la bătaie câte un bilet gratuit în fiecare zi pentru  meciul  cu  Steaua București. Telespectatorii trebuie să trimită  un sms (un singur sms este luat în considerare) la numărul 0722/380.306 (număr fără suprataxă) cu textul  “Hai Voința!” , însoțit de numele și prenumele expeditorului. În fiecare zi, la “Pulsul Adevărului “ o să fie anunțat câștigătorul  biletului, iar  toți cei cinci  vor intra VINERI în posesia biletelor. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.
Meciul Voința-Steaua București va avea loc pe Municipal sâmbătă, de la ora 17.00.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

hi,hi

Acum 11 ani

ce tziganie si cu cate emfaza anuntati un fleac, un *** pe romaneste, de parca ala cu pita de la antena 1 da mertzane!!!! v-ati dat cu carabulea dupa ce l-ati tot impulait pe aici? poponarul marcu, care-si trage singur in***cu arcu, de la \"plansul adevarului\" este omul lui!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus