Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FOTO. Vointa Sibiu – Steaua Bucuresti 1-1

Primul meci din Liga I al echipei sibiene Voința, jucat în compania celor de la Steaua București, s-a terminat cu scorul de 1-1.

Meciul de debut al Voinței Sibiu în stagiunea 2011/2012 a Ligii I contra Stelei s-a încheiat nedecis, 1-1, după o partidă în care cele mai mari ocazii le-a avut echipa sibiană. Printre acestea, două bări, cele din minutele 77 și 88, care au aparținut lui Dâlbea, după un șut  de la 20 de metri care a lovit transversala, respectiv lui Antohi, mingea venindu-i după executarea unei lovituri libere. De altfel, mingea lovită de Antohi, cea care a lovit bara, a ricoșat la Neguț, care a reușit să marcheze golul egalizator. Golul steliștilor din minutul 35, marcat de Tatu, a venit în urma unei faze dubioase, în care Cristian Balaj a lăsat jocul să continuie după un fault al lui Bănel Nicoliță asupra lui Tătar.
Arbitrul partidei, Cristian Balaj, a arătat șapte cartonașe galbene, trei jucătorilor Stelei și patru celor de la Voinței. „Îngălbeniții” Stelei au fost Rusescu(min. 3), pentru o simulare în careul Voinței, Bicfalvi(min. 11), pentru un fault din spate și Gardoș(min. 77), pentru un fault din spate asupra lui Popa. În tabăra sibienilor li s-au arătat cartonașe galbene jucătorilor: Tătar(min. 24), pentru un fault asupra lui Bănel Nicoliță, Popa Iulian(min. 61), pentru un fault asupra lui Brandan, Dănălache și Dâlbea(min. 90) pentru trageri de timp.
Voința Sibiu a început meciul cu un sistem 5-4-1, un sistem defensiv și precaut, care pe atac se transfoma ușor într-un 4-4-2, în care Iulian Popa putea să urce să ajute atacul. Adversara sa, Steaua București, a optat pentru o așezare mai ofenivă, un clasic 4-4-2, în care libertate de mișcare aveau Nicoliță și Brandan, iar Tatu era vârf împins. 
Atât Voința, cât și Steaua mai așteaptă jucători noi
 La conferința de presă de după meci a participat numai directorul tehnic al echipei sibiene, Sandu Tăbârcă. Acesta a ținut să precizeze că punctul câștigat cu Steaua este un punct muncit și că este posibil să mai vină jucători noi la echipă „Rezultatul este echitabil, iar punctual câștigat astăzi este un punct muncit. Noi am gestionat un meci în care efortul fizic a fost foarte mare. Știam că înaintea meciului eram pregătiți pentru un efort fizic de 60-70 de minute. Sper ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ pentru că cel mai greu meci este întotdeauna următorul”, a declarat Sandu Tăbârcă, directorul tehnic al Voinței Sibiu.
De cealaltă parte, antrenorul Stelei, Ronny Levy, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a obținut Victoria deși a condus cu 1-0 „Sunt dezamăgit pentru că am avut 1-0, cu posibilitatea de a face 2-0. Dacă nu faci asta, îi dai șansă adversarului să spere, să joace până în ultimul minut. Sperăm să mai vină și alți jucători pentru că ei pot adduce calitate în jocul echipei”, a spus Ronny Levy, antrenorul Stelei București.
Echipa de star al Voinței Sibiu a fost format din: Dănălache, Forika, Apostol, Grigore, Beza, Tătar, Marinescu, Bunea, Bâlbea, Popa și Cigan. Rezerve au fost: Zăvoi, Măjer, Hallmen, Hardău, Antohi, Neguț

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

dabija

Acum 12 ani

a fost sau n-a fost....\"blat\"
Raspunde

ME

Acum 12 ani

stie cineva ce este cu portarul Miron adus de la astra? azi nu a aparut nici pe banca de rezerve?in aceeasi situatie sunt si coman sau bar.
Raspunde

SirEmiL

Acum 12 ani

inca nu au primit dreptul de la lpf sa joace pentru echipa noastra.
Raspunde

ME

Acum 12 ani

multumesc de precizare
Raspunde

CipSB

Acum 12 ani

Meritam victoria!!Hai Vointa!!
Raspunde

ionut

Acum 12 ani

******.youtube.com/watch?v=rE5nNI6n0Z4
Raspunde

marius

Acum 12 ani

Daca nu ne intarim atacul, mijlocul si apararea, nu avem nici o sansa sa ramanem in Liga I. Martinescu(nr. 23) in prima repriza nici macar nu a reusit sa se intoarca cu fata la poarta lui Tatarusanu. Iar partea dreapta de la mijloc in sus nu am contat deloc pana pe finalul meciului. In rest lupta se va da cu echipele mici(Sportul, Petrolul, Tg. Mures, Mioveni.... de acolo trebuie sa luam maximul de puncte)
Raspunde

me

Acum 12 ani

Martinescu n-a stat cu fata la poarta pentru ca n-avem mijlocasi care sa-l puna in ,,valoare\". omul n-a facut altceva decat sa coboare inspre mijlocul terenului pentru a lua mingi. ne mai trebuie jucatori, in toate compartimentele, asta este clar. oricum felicitari baietilor. au dovedit mult caracter.
Raspunde

dan

Acum 12 ani

Este clar ca am fi meritat victoria in meciul cu oile, numai pt felul in care am reusit sa ne adunam si sa asteptam decizia TAS.Sincere felicitari echipei noastre pentru daruirea si bucuria care ne-au facut-o.Poate revine la sentimente mai bune si sasul. HAI VOINTAAAAAA !!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus