Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Noapte alba a bibliotecilor, pe 1 octombrie

Noaptea Bibliotecilor, un eveniment care îşi propune să reînvie mersul la bibliotecă, se va desfăşura în noaptea de 1 octombrie, între orele 18.00 - 4.00, în centrele din toată ţara, potrivit site-ului www.noapteabibliotecilor.ro. Organizatorii Nopţii Bibliotecilor sunt Asociaţia Excedo în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi Asociaţia Marketer Club. Misiunea proiectului "Noaptea Bibliotecilor" este promovarea mersului la bibliotecă, cititul de plăcere şi nevoia de documentare, în contextul digital al anului 2011. Scriitori, critici literari, poeţi şi cercetători vor povesti experienţele lor de lectură la început de octombrie. De asemenea, concerte unplugged vor avea loc în cadrul evenimentului. Potrivit site-ului evenimentului, ideea Nopţii Bibliotecilor a pornit de la o ipoteză statistică: "dacă măcar un sfert dintre cei care au călcat o dată printr-o bibliotecă în ultimii 10 ani ar reveni cel puţin o dată pe an într-o sală de lectură, starea de spirit în bibliotecile României s-ar schimba semnificativ".
Accesul publicului la manifestările organizate în Noaptea Bibliotecilor va fi gratuit.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus