Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Si-a aparat casa cu coasa

Aseară, între două familii vecine din Şeica Mare a izbucnit un conflict ce s-a lăsat cu mai multe victime. Conflictul a fost spontan şi s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. După mai multe discuţii aprinse, unul dintre agresori a sărit gardul şi a intrat în curtea celeilalte familii, unde a agresat doi bărbaţi, moment în care au intervenit alte trei persoane pentru a-l scoate afară din curte. Barbatul s-a întors, dar de data asta însoţit de un alt individ care avea asupra lui o coadă de topor. După ce au avut grijă să spargă toate geamurile locuinţei au început sa-i ameninţe pe cei la care au intrat în curte. Unul din membrii familiei, i-a ameninţat la rândul său pe cei doi cu o coasă şi i-a somat să iasă din imobil, iar la refuzul acestora i-a aplicat celui ce deţinea coada de topor o lovitură în zona capului. Victima, în urma loviturii, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Cercetările sunt efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şeica Mare. Cei implicaţi sunt acum cercetaţi sub acuzaţiile de vătămare corporală ( această încadrare poate fi schimbată în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei) ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus