Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Targul BOEM, in acest week-end la Gradina KAZZA

KAZZA vă invită sâmbătă şi duminică, pe 30 şi 31 iulie, la Târgul BOEM – târg-concept de dichisuri şi bunătăţi. Evenimentul va avea loc la Grădina KAZZA, în Oraşul de Jos, pe strada Târgu Vinului, la numarul 9. La Târgul BOEM puteţi călători în timp până în epoca Zarazei, a pălăriilor şi a umbrelelelor de soare, a cărţilor romantice şi a melodiilor cu parfum interbelic. Veţi regăsi aici creaţii inedite, cu dichis, oameni interesanţi, dar şi multe bunătăţi, printre care şi dulciuri de casă. Târgul BOEM găzduieşte delicate creaţii vestimentare aduse de Gossip Tree şi semnate Diana Ribana, Rue de Trucs, Vika Gorencu, La Chatterie, Cristina Stoica, AnTanTe, dar şi felurite accesorii unicat. Fashion-istele trebuie să ştie că la Târgul BOEM vor găsi şi pantofii Coca Zaboloteanu. Viviana Martin vine cu ultimele decoraţiuni din ceramică, pe care le-a realizat manual, de la vaze în forme abstracte la lămpi de iluminat, iar Aura Badiu vă arată cea mai recentă colecţie a sa de coliere şi cutii pictate. Pentru boemii care obişnuiesc să cânte pe plajă ori la umbra unui copac, Florin Barbu, de la Xbase Music Shop, aduce câteva chitare şi cărţi despre muzică şi instrumente, alese special pentru acest eveniment. Libraria Humanitas completează conceptul cu unele cărţi despre perioada interbelică, CD-uri şi audiobook-uri, dar şi ceainice frumos colorate, iar KAZZA va găti multe prăjituri şi brioşe din ingrediente naturale, fără E-uri, precum şi deja celebra lor tartă cu spanac. Lângă colţul cu tomuri, măsuţele vesele cu decoraţiuni şi portmantourile cu diafanele creaţii vestimentare, găsiţi “locul de taifas”. Spaţiul din Grădina KAZZA este special amenajat pentru cei care doresc să mai zăbovească la un ceai ori cafea şi dulceaţă de nuci verzi. Vizitatorii vor putea admira, de asemenea, fotografiile cu imagini urbane expuse în Grădina KAZZA de Sebastian Marcovici. Melodiile de demult cântate de Cristian Vasile şi Jean Moscopol, dar şi piesele lui Edith Piaf ori Duke Ellington se vor auzi în cele două zile ale evenimentului. Intrarea la Targul BOEM este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus