Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Livia Sava: "Era normal ca domnul Pelici sa joace defensiv"

Livia Sava se numără printre consilierii locali care au susţinut săptămâna trecută acordarea de la bugetul local a aproape un milion de euro echipei Voinţa Sibiu. Livia Sava este membru PDL. Şi femeie. Ca să ne convingem ce ştiu femeile despre fotbal, am luat-o la întrebări. Şi am avut o mică surpriză.

Reporter: Când aţi fost dumneavoastră, personal, ultima oară pe Stadionul Municipal din Sibiu?

Livia Sava: Personal, ultima oară am fost cu elevii când susţineau proba de educaţie fizică la Bacalaureat. Şi am mai fost cu o zi înainte de marele meci, mă refer la primul meci din Liga I al echipei Voinţa, am fost  să văd concret ce lucrări se fac, cum se lucrează, cum arată, care este starea stadionului unde îi primim pe amatorii de sport din Sibiu. Deci merg destul de des pe Stadionul Municipal şi o să-mi un obicei de a merge şi mai des pentru a vedea cum arată. Am constatat şi degradarea stadionului, şi până la urmă este normal, ca şi o casă nelocuită, se degradează. Cred că este extraordinar că acum i se dă uitilitatea pentru care până la urmă el a fost construit. Stadionul este patrimoniul sibienilor.

Rep.: În Liga I în general nu prea este obişnuit pentru o doamnă să meargă pe stadion.

L. S.: Eu am făcut sport, nu mi se pare ceva deosebit.

Rep.: Consideraţi că stadionul din Sibiu este un loc decent, unde se poate merge cu familia?

L. S.: Da! Mai ales după cum s-au comprtat sibieniii la primul meci ne dă speranţa că ne vom reveni şi vom arăta că suntem o societate civilizată şi nu vor recurge la acte reprobabile care să ne facă de ruşine. Din acest motiv îi şi susţinem atât de mult.

Rep.: Nu credeţi că a jucat puţin cam prea defensiv domnul Pelici la meciul cu Steaua?

L. S.: Eu cred că era normal totuşi să abordeze meciul în această manieră,vorbim despre primul meci în Liga I şi cu o echipă care totuşi rămâne o echipă de top, cu o istorie în spate pe care o ştim cu toţii. Era normal să adopte deci o asemenea tactică. Un scor egal în prima confruntare de Ligă I şi cu Steaua este extrem de onorabil şi tactica a fost foarte bună.

Rep.: Cu timpul şi pe măsură căpătăm meciuri în picioare credeţi că am putea juca mai ofensiv? Poate să visăm la un sistem 4 – 3 – 3?

Livia Sava: Absolut! Categoric! Sunt convinsă că cei responsabili vor face analizele necesare şi vo stabili strategiile în funcţie şi de adversarul cu care joacă.

Rep.: Credeţi că la golul lui Tatu poate fi o suspiciune de ofside?

L. S.: Nu, în niciun caz. S-au văzut clar reluările la televizor, nu poate fi cazul. Eu am văzut meciul la televizor şi chiar regret că din nişte motive personale nu am putut ajunge la stadion, altfel eram acolo.

”Câți spectatori vin la spectacolele de balet și câți au venit la fotbal? Considerăm că marea majoritate merg la fotbal. Noi am încercat să-i convingem pe ceilalți consilieri de utilitatea proiectului de hotărâre, dar am observat o reținere. Mai ales femeile au o reținere față de acest sport”, Livia Sava, consilier local

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Victor

Acum 12 ani

Uneori tacerea e ca mierea. Hai, ca deja o dam in SF-uri!:)
Raspunde

Amanta de profesie

Acum 12 ani

Te apuci tu sa vorbesti despre fotbal, ai grija mai bine de handicapatu de fiu tau ca nu ii stare de nimic. Si apai de tine ce sa mai zic
Raspunde

Amanta de profesie

Acum 12 ani

Te apuci tu sa vorbesti despre fotbal, ai grija mai bine de handicapatu de fiu tau ca nu ii stare de nimic. Si apai de tine ce sa mai zic
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

cam asta e calitatea membrilor PDL...
Raspunde

@4

Acum 12 ani

ii cunosti tu pe toti?
Raspunde

@5

Acum 12 ani

cunosc vreo 4-5 si parca deja cunosc prea multi...oricum daca membrii PDL Sibiu sunt asa de buni si capabili cum se face ca jud. Sibiu e pe ultimul loc la fonduri care se intorc de la bugetul de stat? Vezi \"HARTA BANILOR din România, pe judeţe. VEZI AICI cât primeşte înapoi judeţul tău din IMPOZITELE plătite statului\"din ziarul Gandul de azi!!! Asta in conditiile in care PDL Sibiu a trimis la Bucuresti pe \"cel mai bun ministru al economiei\" pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani...???
Raspunde

ion

Acum 12 ani

o adevarata doamna a ardealului din orice punct de vedere = d-na Livia
Raspunde

Aurel Schiop NYC.

Acum 12 ani

HAI VOINTA : HAI GAZU : HUOOOO dinamooooo !!!???
Raspunde

@ ion

Acum 12 ani

ceva e gresit cu tine...tare de tot...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus