Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
11°C

Actinea BUS: 300 de sanctiuni

 Poliţiştii rutieri au verificat în total un număr de 830 de vehicule destinate transportului public de persoane. Dintre acestea, pe linie de poliţie rutieră au fost constatate 300 de abateri de la normele rutiere şi întocmit un dosar penal (dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice a unui conducător auto era suspendat).

Conform calendarului de activităţi al Organizaţiilor Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL), la care România este parte, în perioada 25 - 31 iulie , pe raza judeţului Sibiu, s-a desfăşurat campania preventivă “BUS”, care vizează reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 211

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus