Sâmbătă,
29.01.2022
Parțial Noros
Acum
-6°C

Restrictii de trafic pe Valea Oltului

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. (C.N.A.D.N.R.) anunţă participantii la trafic că, începând cu data de  29 iulie 2011,  se introduce o restricţie temporară de circulaţie, de luni şi până vineri, între orele 12.00 – 20.00. Restricţia este impusă pe DN 7, pe sectorul cuprins între km 170+750 (limita municipiului Râmnicu Valcea, judeţul Vâlcea) şi  km 258+230 (PC Veştem judeţul Sibiu) pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane şi a vehiculelor cu regim prioritar.
Rectricţia a fost instituită ca urmare a lucrărilor de reparaţie executate la podul situat pe valea Oltului, pe DN7 km 200+615, la Cârligu Mic, judeţul Vâlcea. 
În perioada restricţionată, circulaţia vehiculelor  cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe ruta Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi retur, pentru traficul de tranzit, se poate desfăşura pe următoarele trasee alternative:
1) Bucureşti – DN1A – Ploieşti (jud. Prahova) – DN1A – Braşov (jud. Braşov)  DN1   Făgăraş (jud. Braşov) – DN1 – Veştem (jud. Sibiu) – DN1/DN7    Sibiu (jud. Sibiu)
2) Nădlac (jud. Arad) – Arad (jud. Arad) (DN7)   Arad – Timişoara (jud. Timiş) (DN69)   Timişoara – Lugoj (jud. Timiş) – Caransebeş (jud. Caraş Severin) – Orşova
(jud. Caraş Severin) – Drobeta Turnu Severin (jud. Mehedinţi) – Filiaşi (jud. Dolj)   Craiova (jud. Dolj) (DN6) – Craiova – Slatina (jud. Olt) – Piteşti (jud. Argeş) (DN65) – Piteşti – Bucureşti (A1).
 

Comentarii

2 comentarii

sibianul

Acum 10 ani

si pana cand tine restrictia? numai sapt asta de luni-vineri SAU pana la terminarea lucrarilor??? este o informatie INCOMPETA.
Raspunde

vik

Acum 10 ani

Vineri 29 iulie 2011 de la ora 16.35 la 19.35, am stat blocat in trafic pe sensul de mers Sibiu-Rm.Valcea. Din dreptul localitatii Proieni si pana la viaductul Carligu Mic (11 km.) am facut fix 3 ore. La semaforul de la viaduct era un singur om. NU ERA NICI UN MUNCITOR. NU SE LUCRA. INDIFERENTA SI BATAIE DE JOC DIN PARTEA CELOR CARE AU CONTRACTAT LUCRAREA RESPECTIVA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus