Miercuri,
21.04.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Midnight Racers vor face drifturi la Sibiu

 

În intervalul 9 – 11 septembrie se va desfăşura la Sibiu prima ediţie "Midnight Racers Legal Event", organizată de Midnight Racers Sibiu în colaborare cu ASCER. Un eveniment automobilistic care îşi propune ca timp de trei zile să fie prezentate, atât în cadrul unei expoziții cât şi în cadrul diferitelor competiţii de gen, sau a unei parade, automobile ale membrilor clubului Midnight Racers dar şi ale altor cluburi de specialitate din ţară.
Obiectivele Midnight Racers Legal Event sunt atragerea atenţiei şoferilor asupra pericolului consumului de alcool înainte de a se urca la volan, asupra pericolului condusului agresiv sau cu viteză în exces şi instruirea participanţilor la trafic în metode de prim ajutor. Concursul cuprinde trei secţiuni: una de apreciere a celor mai frumoase si calitative lucrari de tuning ale mașinilor - Midnight Tuning Competition, una de îndemânare -  Handling Your Way şi una în care se apreciază cele mai spectaculoase momente demonstrative. - Drift and Burnout Competition

Evenimentul se va desfăşura în parcarea Trident Sibiu de pe Dn 1 la ieşirea din Sibiu, înspre Cluj-Napoca. Intrarea la eveniment este liberă în toate cele trei zile.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus