Marţi,
19.10.2021
Innorat
Acum
6°C

Lucian "Lucifer" Danilencu s-a alaturat clubului Kudokai Atlassib

Ieri, la Hotelului Ramada, a avut loc conferinţa de presă prilejuită de legitimarea sportivului român Lucian Danilencu la clubul Kudokai Atlassib. Danilencu este actualul campion european la categoria grea de kickboxing profesionist, versiunea WKN, cu un palmares de 25 de meciuri dintre care 21 de victorii şi 13 prin KO.

 

Lucian Danilencu are 28 de ani şi este stabilit în Italia de la 10  , unde este profesor de înot. Un sportiv cu o viaţă socială liniştită şi cu seriozitate în preocupările sale. Numele de scenă este Lucifer şi recunoaşte că i se trage de la o glumă făcută de unul din antrenorii săi. Gluma s-a perpetuat iar acum Lucifer  este numele sub care este inscris la competiţii. Sportivul are o vastă experienţă în kickboxing, Muay Thai şi în box. În România, Danilencu a luptat o singură dată, la Constanţa, la “Se caută un greu”, anul trecut, unde a câştigat prin KO. Remarcat imediat de promotorul Eduard Irimia, Lucian "Lucifer" Danilencu a primit oferta de colaborare directă cu circuitele Local Kombat şi Superkombat, dar serviciul şi alte probleme personale nu i-au permis să se antreneze şi pentru aceste circuite.

Lucian Danilencu s-a făcut cunoscut peste hotare şi în urma unei participări la un spectacol de televiziune de box profesionist, “Bigger’s, Better’s”, unde a demonstrat reale calităţi de luptător.

Pentru prima dată sensei Adrian Mihai l-a cunoscut în Italia, la Torino, în cel mai mare circuit italian şi unul dintre cele mai mari din lume, "Fight Code", unde Lucian a luptat într-un meci la categoria grea, împotriva sârbului Milan Dasic. În această gală, Danilencu a reuşit un meci extraordinar, făcându-şi KO adversarul printr-o lovitură spectaculoasă de picior. Impresionat de atitudinea, charisma şi de stilul spectaculos de luptă al lui Danilencu, dar şi de caracterul şi de seriozitatea cu care se dedică sportului, Adrian Mihai i-a propus legitimarea la clubul sibian. Lucian Danilencu a acceptat şi a devenit membru al echipei de performanţă a clubului Kudokai Atlassib. Clubul se angajează să-i ofere toate condiţiile pentru un antrenament performant. Legitimarea sa la clubul sibian a fost posibilă şi cu ajutorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

Lucian Danilencu se va pregăti atât în România, cât şi în Italia şi Olanda, iar primul meci important îl va avea în luna octombrie, în circuitul Superkombat, alături de colegul său de echipă, Miodrag Olar.

Comentarii

1 comentarii

rahan

Acum 10 ani

felicitari si speram sa faca o figura frumoasa dar ce legatura are Directia de Sport
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus