Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Turism cu explicatii: 45 de panouri informative vor fi montate in aceasta luna

45 de monumente istorice – biserici evanghelice fortificate, în special - din județ vor beneficia, din august, de câte un panou informativ. Pe fiecare panou există ”fotografii ale obiectivului, o prezentare în trei limbi, un crochiu (o schiță a obiectivului – n.r.) şi descrierea unui element de atractivitate. Aceste panouri completează sistemul de semnalizare turistică dezvoltat în ultima perioadă de Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia judeţeană de Turism Sibiu”, informează reprezentanții Asociației de turism.
Cele 45 de panouri au fost plătite de Consiliul Județean și concepute de  Instititul de cercetări socio-umane de la Sibiu, condus de consilierul județean Paul Niedermaier.

Citește și
Consiliul Județean elaborează texte cu institutul unde lucrează Niedermaier




 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus