Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

20 de tari isi reunesc eforturile in sprijinul nevazatorilor

178 de tineri din 20 de țări vor participa la Sibiu între 13 și 20 august la Forumul European LEO 2011. Forumul începe în 14 august cu o paradă a porturilor tradiționale din cele 20 de țări. Parada pornește de la Continental Forum și se va opri la Centrul de Informare pentru Turiști din Piața Mare, unde va avea loc ceremonia de deschidere. În aceeași zi, fiecare membru va planta în pădurea din apropierea Cisnădiei câte un pom conifer. În 15 august, strada Cetății va fi transformată într-un mic târgușor, în care fiecare țară își va prezenta mâncărurile și băuturile tradiționale. Pentru că întreaga manifestare este organizată în sprijinul persoanelor nevăzătoare, în 15 august, între orele 9 și 12:30, în sala Paris Eiffel a hotelului Continental Forum va avea loc un atelier pe tema alfabetului Braille, atelier în cadrul căruia vor avea loc demonstrații practice despre ce înseamnă acest alfabet și cum se folosește. Pe lângă aceste evenimente, în cadrul Forumului European vor mai fi organizate workshop-uri de grafitti și multe alte ateliere dedicate persoanelor nevăzătoare. Forumul se va încheia cu concertul susținut de Paula Seling în Oldies Pub, concert organizat în sprijinul primei școli de dresaj canin pentru nevăzători, proiect al Fundației Light into Europe. Concertul începe la ora 23 iar intrarea costă 25 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus