Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
6°C

Crema tatuatorilor din lume se aduna la Sibiu

Unii dintre cei mai în vogă artiști tatuatori ai momentului se reunesc la Sibiu pentru cea de-a treia ediție a Transilvania Tattoo Expo. Convenția internațională se va desfășura în acest an la Cercul Militar. Convenția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 12 și 22 iar duminică între orele 12 și 20. În baza parteneriatului cu Festivalul Artmania, accesul plătitorilor de bilete și abonamente la Artmania Festival va fi permis gratuit la Transilvania Tattoo Expo, în limita spațiului disponibil. Biletele de intrare costă pentru această ediție 15 lei pentru o zi și 30 lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival. La sfârșitul fiecărei zile, organizatorii vor acorda premii celor mai buni artiști, premii împărțite pe mai multe categorii. Artiștii pot participa la concurs îndeplinind câteva condiții, ca tatuajul să fie terminat la momentul prezentării pe scenă, ca tatuatorul să sa fie înregistrat cu un stand la convenție și să fie prezent în timpul decernării premiilor. „Asocierea aceasta a artiştilor de top este o premieră în Europa de Est. Doar la Moscova se mai adună asemenea artiști. Convențiile la care participă asemenea headlineri adună peste 300 de alți participanți. Noi avem puțin mai mult de 50. Pentru tatuatorii români e o bună șansă de a se face remarcați ", spune Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Anul acesta, spectacolele din cadrul convenției vor avea loc și în interior (unde se vor ține concertele și momentele artistice) dar și în exterior, unde va avea loc o mini expoziție de mașini americane și de motociclete. Tot în spațiul ce va fi amenajat în fața Cercului Militar vor avea loc și demonstrații de skating realizate de Old School Skate Shop. În interior, Ski King va fi animatorul acestei a treia ediții a Transilvania Tattoo Expo. Artistul născut în America a făcut din pasiunea sa pentru Johnny Cash și pentru Elvis Presley o adevărată artă. El nu este „un imitator ci un entertainer”, după cum foarte bine se descrie iar pe scena din Cercul Militar veți putea asculta reproduceri muzicale după cei doi mari cântăreți ai lumii care vă vor surprinde. Ski King are peste 20 de ani de activitate muzicală și este foarte cunoscut între fanii de country, rock`n`roll și psychobilly. Programul artistic al convenției mai conține dansuri japoneze, art fusion-uri realizate de elevii Liceului de Artă împreună cu artiștii internaționali iar duminică va avea loc o strângere de fonduri pentru Asociația pentru Protecția Animalelor „Animal Life”.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus