Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Procesul pentru daunele de la Aeroportul Sibiu a inceput cu o amanare

Primul termen în procesul pe care Consiliul Județean l-a deschis împotriva firmelor implicate în modernizarea și extinderea pistei Aeroportului Sibiu a dus la o primă amânare în această speță. La începutul acestei luni, Tribunalul Mureș, secția Comercială, unde a fost strămutat acest proces la cererea constructorilor de la Max Boegl a amânat judecarea cauzei pe data 1 septembrie.
În acest proces, reprezentanții CJ Sibiu solicită daune de 15 milioane de euro pentru pagubele produse în urma alunecărilor de teren produse în capătul pistei, în august 2010. În proces, în calitate de pârâți, au fost chemați atât constructorii (Max Boegl), cât și proiectanții (Iptana și Obermyer) și consultanții (Dornier Consulting).
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus