Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Turneul Lord of the Dance se opreste si in Sala Transilvania

Faimoasa trupă „Lord of the Dance”, creație a artistului Michael Flatley, pornește în luna noiembrie un turneu prin România, care va ajunge și la Sibiu. După București, în 5 noiembrie și Iași în 6 noiembrie, trupa lui Michael Flatley ajunge la Sibiu, în 9 noiembrie, pentru un spectacol incendiar în Sala Transilvania. Turneul continuă apoi la Târgu Mureș. Biletele sunt împărțite în șase categorii. Biletul VIP costă 300 de lei, categoria 1, 250, categoria 2, 200, categoria 3 150 iar 4 și 5 costă 100, respectiv 50 de lei. „Creatorul acestui spectacol, dansatorul și coregraful Michael Flatley, a devenit legendă prin performanțele înregistrate: „cel mai rapid dansator de step", având performanța de 35 de pași de step pe secundă, premiul Guiness Book pentru „cele mai rapide picioare din lume", și titlul pentru „cel mai bine plătit dansator", spun organizatorii evenimentului. Majoritatea spectacolelor se joacă cu casa închisă. Biletele pot fi cumpărate din rețeaua Diverta sau online, pe www.bilete.ro

foto http://www.dailymail.co.uk

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus