Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Imparatul Romanilor a iesit de pe bursa

Acționarii care dețin 90,59% din acțiunile SC Împăratul Romanilor Turism SA, au decis transformarea societății din societate deținută public, în societate de tip închis, cu alte cuvinte, retragerea de pe Rasdaq. Decizia publicată la începutul acestei luni nu face precizări și data de la care va intra în vigoare decizia luată în cadrul unei adunări extraordinare a acționarilor și nici nu face referire la vreun preț de achiziționare a titlurilor deținute de ceilalți acționari care ar putea decide să se retragă din firmă. Acționarul principal al Împăratul Romanilor Turism SA (cu o capitalizare de peste 5,3 milioane de lei) este SC Împăratul  Romanilor SRL, controlată de Aurel Muntean - foto, cu 82,67% din totalul acțiunilor.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

octogon

Acum 10 ani

Imparatul Romanilor cum se prezinta el astazi imi aduce aminte de o vorba veche: afara-i vopsit gardu´, inauntru leopardu`´. e o caricatura a hotelului istoric, mandria de odinioara a urbei, doar preturile se incapataneaza sa ramana sus,dar daca il vad pe proprietar in poza, nici nu ma mai mira. Toata istoria transilvana a intrat din pacate pe mana celor cu degete groase, se duce incet dar sigur de rapa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus