Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
20°C

Ponta le cere decontul lui Boc si Ariton

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în baza Legii 544 va solicita Guvernului României să facă publice costurile deplasării în China, în condiţiile în care delegaţia română nu a semnat niciun contract. Ponta a spus că Guvernul trebuie să facă publice costurile deplasării în China, în condiţiile în care delegaţia română a fost una foarte numeroasă, formată din "prieteni şi prietene, favoriţi şi favorite".
"Delegaţia României a fost singura de pe mapamond care a vizitat China şi nu a semnat niciun contract, nu a pus pe masă niciun proiect concret. A fost în vizită ca în excursie. Emil Boc a cheltuit banii României ratând o uriaşă oportunitate. Vizita de vacanţă a lui Emil Boc în China, fără a aduce niciun leu României, este încă un semn al incompetenţei şi stupidităţii lui. A fost o vizită pe bani publici pentru cumpărături la Beijing", a declarat Ponta. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus