Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Pustai: "Suntem obligati sa atacam din startul partidei"

Singura soluție pentru „înfăptuirea” unei noi minuni, asemeni celei cu Mainz 05, este, în viziunea antrenorului medieșenilor, o echipă aflată în ofensivă pe tot parcursul meciului.

Așa cum a afirmat și după partida cu Voința Sibiu, din campionat, Cristi Pustai încă mai crede în calificarea Gazului în grupele Ligii Europa. „Nu mai făceam deplasarea la Cluj, dacă nu credeam că putem întoarce rezultatul. Ei au prima șansă, pornesc de la două goluri. Am analizat meciul din tur, am primit gol foarte ușor, chiar înainte de pauză. Cred că acela a fost momentul psihologic al jocului. Impropriu spus că ne sperie Austria Viena, dar ei trec printr-o perioadă foarte bună, au un atac extraordinar, au înscris opt goluri în campionat. Mai avem doar 18 jucători valizi, cu ei vrem să obținem calificarea. Suntem obligați să atacăm din startul partidei, vom încerca să jucăm cât mai ofensiv”, a declarat antrenorul Cristi Pustai, pentru gsp.ro.

Gaz Metan Mediaș - Austria Viena se va disputa joi, de la ora 20.00, în direct la DigiSport 2. În tur, vienezii au învins cu 3-1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus