Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Comunicat din Delta: PSD nu vrea comasarea alegerilor

Reprezentanţi ai conducerii PSD s-a întâlnit, joi, în Delta Dunării, plecând cu un vaporaş din Tulcea, şi, după discuţii de aproape şase ore, au ajuns la concluzia că organizarea simultană a alegerilor parlamentare şi locale îi dezavantajează. Cu puţine excepţii, printre care Liviu Dragnea (aflat încă în vacanţă) şi Ion Iliescu (din motive de sănătate), membrii BPN al PSD au avut, joi după-amiază, prima şedinţă după vacanţa de vară. Convocaţi de Ponta la Tulcea, liderii PSD au plecat cu vaporaşul prin Deltă, pentru o şedinţă informală care a durat aproape şase ore.
Unul dintre principalele subiecte de discuţii a fost cel legat de scenariul vehiculat de PDL - comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale. Potrivit unor surse din conducerea PSD, citate de Mediafax, social-democraţii au cântărit argumentele pro şi contra comasării alegerilor şi au ajuns la concluzia că această variantă nu le este favorabilă . "Chiar dacă la prima vedere ar fi un avantaj, anume că primarii vor trebui să facă împreună cu parlamentarii o singură campanie şi nu va exista riscul ca, odată aleşi, la parlamentare să se relaxeze, să îşi ia vacanţă sau să fie ademeninţi cu promisiuni de finanţare din partea puterii, s-a ajuns la concluzia că această variantă trebuie privită cu rezerve fie şi doar pentru că a fost propusă de PDL".

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 189

Comentarii

2 comentarii

fara Pd-L

Acum 11 ani

nu mai vrem HOTIILE Pd-L-ului. Sa plece de la GUVERNARE.
Raspunde

mephisto

Acum 11 ani

@1-Sa vina psd-pnl la guvernare!!! Ne este dor de hotiile lor!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus