Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Gant ramane cel mai dedicat parlamentar. Il urmeaza Roman.

Reprezentantul minorității germane în Parlament, Ovidiu Ganț, este deputatul cu cea mai bună prezență dintre toți parlamentarii. Ganț a fost prezent în proporție de 99,6% la voturile finale. Institutul de Politici Publice a lansat, luni, raportul de monitorizare a Parlamentului în sesiunea februarie - iunie 2011. O prezență bună are și deputatul PD-L, Gheorghe Roman, PDL, (94,8 - locul 17 în clasamentul deputaților). Ceilalți deputați de Sibiu, cu excepția deputatului PNL, Mircea Cazan, se află în prima jumătate a clasamentului prezenței: Cornel Știrbeț, PDL, (87%), Raluca Turcan, PDL, (82,9), Ioan Cindrea, PSD, (78,7%), Mircea Silvestru Lup, PSD, (78,5), Mircea Cazan , PNL, (56,9%).
La Senat, lucrurile nu stau mai bine, Viorel Arcaș (PSD) are o prezență de 75,1%, Minerva Boitan ocupă locul 78, cu o prezență de 57,3%, în timp ce senatorul Ion Ariton ocupă locul 105, cu o prezență de 42,8%, el având scuza că este și ministru.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

degeaba 99%

Acum 11 ani

prezenta lui Gant e egala cu zero pt. mine, cata vreme la votul motiunilor de cenzura a fost acolo pe post de mobilier si sa abtinut.
Raspunde

lol

Acum 11 ani

Gantz este dedicat cui, sasilor, FDGR-ului, lui Johannis personal, familei sale, orasului Timisoara unde locuieste? Sibienilor in nici un caz NU!
Raspunde

GIGI

Acum 11 ani

DE 4 nu se vede prea multe ptr judetul sibiu,doar in mun sibiu si in medias,dar in comune si sate ,nimic concret,locuri de munca,scoli ca in epoca primitiva,cabinete medicale dezatroase,etc etc MERGE BINE IN TARA DOAR LA ALEGAERI!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus