Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Specialisti din peste 30 de tari vor participa la Conferinta CIDOC

În perioada 4 - 9 septembrie, peste o sută de specialişti, din 30 de ţări, vor participa la cea de-a 23-a Conferinţă a CIDOC /ICOM cu titlul Knowledge Management and Museums / Managementul cunoaşterii şi muzeele. Specialiştii vor lua parte la sesiuni de discuţii, cu lucrări despre managementul muzeelor, care vor fi onorate de participarea dr. Hans Martin Hinz, preşedintele ICOM.

Tema celei de-a 23-a Conferinţe Anuale CIDOC Sibiu 2011, Managementul cunoaşterii şi muzeele / Knowledge Management and Museums, este o temă de larg interes, care depăşeşte domeniul muzeal, în condiţiile în care România este în plin proces de a construi o societate bazată pe cunoaştere, deschisă valorilor şi competiţiei internaţionale, care să-i asigure o dezvoltare armonioasă economică şi socială.

Invitaţii speciali vor fi Tom Moritz, colaborator al guvernului SUA, departamentul Management de Personal, Informaţii şi Protecţia Datelor Personale şi prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, membru titular al Academiei Române, de la Universitatea Babeş–Bolyai din Cluj Napoca, Romania, iar la ceremonia de deschidere va participa şi Kelemen Hunor, Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

Conferinţă a CIDOC /ICOM este organizată de Muzeul Naţional Brukenthal, împreuna cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Comitetul Naţional Român ICOM, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, al Primăriei Municipiului Sibiu şi colaborarea Complexului Naţional Muzeal ASTRA.

Conferinţa se va desfăşura în perioada 4 - 9 septembrie, iar şedinţa festivă va avea loc luni, 5 septembrie, de la ora 10:00, în sala de şedinţe a Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus