Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Comtram si Geiger Transilvania garanteaza patru ani pentru patru strazi

Primăria Sibiu a atribuit încă patru străzi spre reabilitare, lucrări ce vor fi plătite din împrumutul de 11,5 milioane de euro contractat de la BERD anul trecut. Străzile Priivighetorii și M. Hochmeister au fost atribuite companiei Comtram pentru aproape 605.000 de euro, inclusiv TVA, iar W.A. Mozart și Șt. O. Iosif celor de la Geiger Transilvania, pentru 377.000 de euro, inclusiv TVA.
Pe cele patru străzi va fi realizată o infrastructură nouă: rețele de apă și canalizare și trotuare și carosabil, garanția lucrărilor fiind de patru ani. Acest termen a fost impus de BERD.

Celelalte străzi din pachetele BERD

Pe strada Luarea Bastiliei lucrările au fost finalizate, iar pe strada Smârdan lucrările la canalizare s-au încheiat şi a început săpătura generală şi aşternerea balastului, informează Primăria Sibiu. ”Se lucrează şi pe strada Gheorghe Doja la reţeaua de canalizare, cea de apă fiind deja finalizată, pe strada Cloşca se lucrează la săpătura generală şi aşternerea balastului, pe strada Agricultorilor reţelele sunt finalizate şi se lucrează la săpătură şi la aşternerea balastului, pe strada Sturza se lucrează la montarea bordurilor, iar strada Saligny este pregătită de asfaltare. Pe Cimitirului se lucrează la canalul pluvial, pe Horia se finalizează bordurarea şi se apropie de asfaltare. La Podul de peste Cibin se lucrează pe malul drept la turnarea de beton”, se mai arată într-un comunicat de presă al administrației locale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

baba

Acum 11 ani

DAR DE CALEA TURNISORULUI NU SE STIE NIMIC????????????????????????????????
Raspunde

mephisto

Acum 11 ani

DPC-ul da garantie 6 luni...cum indraznesc astia sa dea 4 ani?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus