Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
7°C

Vointa joaca un amical cu FC Brasov

Voința Sibiu se va deplasa la Brașov, pentru a susține un meci amical în compania prim-divizionarei din oraș, FC Brașov.

Meciul se va juca pe stadionul Tineretului , sâmbătă, trei septembrie, cu începere de la ora 11.00. Partida va fi arbitrată de Robert Dumitru, care va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Stelian Slabu și Bogdan Harlab.

Voința și FC Brașov sunt vecine de clasament, echipa sibiană ocupând locul 12, iar brașovenii locul 11. Cele două echipe au, însă, același număr de puncte, șase. În vreme ce Brașovul are două victorii, niciun egal și 3 înfrângeri, Voința a câștigat o partidă, a remizat de trei ori și a fost înfrântă o singură dată, în derby-ul județului Sibiu, de către Gaz Metan Mediaș.

Următoarea partidă a „alb-verzilor” în Liga I va fi cea jucată în deplasare, împotriva Sportului Studențesc, din data de zece septembrie. Meciul face parte din etapa a șasea a campionatului de fotbal din România.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus