Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Sibian de 39 de ani, spanzurat dupa o cearta cu cumnatul

Un bărbat de 39 de ani din Sibiu a fost găsit spânzurat ieri după-masă în atelierul de tâmplărie în care lucra. Spre gestul fatal se pare că l-a împins o ceartă avută anterior cu cumnatul său.

Bărbatul locuia în curtea surorii lui de pe strada Traian Demetrescu şi lucra în atelierul de tâmplărie din spatele casei. Din spusele vecinilor, era un om paşnic şi muncitor. La baza tragediei se pare că stă o altercaţie pe care acesta a avut-o cu cumnatul său duminică seara. În urma conflictului, ambii au ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni. La ora trei după-amiaza, probabil afectat de cearta avută, bărbatul a hotărât să-şi pună capăt zilelor. În urma expertizei, nu s-au găsit semne de violenţă şi nu există suspiciuni de omor. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 202

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus