Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
5°C

PC va propune candidatul pentru Primaria Sibiu

Liderii județeni ai PNL și PC au anunțat astăzi că în urma negocierilor din cadrul USL s-a luat decizia ca organizația județeană a PC Sibiu să propună numele candidatului cu care va merge la alegeri Uniunea. ”S-a stabilit ca această candidatură să aparțină Partidului Conservator”, a snunțat președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, în cadrul emisiunii Pulsul Adevărului a postului de televiziune Antena 1 Sibiu. ”A fost o etapă de evaluare în cadrul USL în care fiecare și-a propus proprii candidați. Acum, în urma rezultatelor sondajelor de opinie și a discuțiilor purtate, PC i-a revenit municipiul Sibiu să depună candidat la Primăria Municipiului Sibiu. Suntem în analiză, avem câteva variante pe care le vom analiza din nou și probabil în septembrie, octombrie vom veni cu el”, a declarat și președintele PC Sibiu, Gheorghe Tuluc.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

sibianul

Acum 10 ani

succes Cindrea la CJ!
Raspunde

bebe

Acum 10 ani

Cindrea pierde SIBIUL daca tandemul este cu Marinescu.
Raspunde

Vasile

Acum 10 ani

Marinescu NU are nicio sansa la Sibiu, nu-l cunoaste nimeni pe el.
Raspunde

1

Acum 10 ani

Cred ca-i o gluma chestia cu Marinescu? Nu-i vad sinucigasi pe Cindrea si Cazan.
Raspunde

mimi

Acum 10 ani

Cindrea va cistiga la pastele cailor.El este perdant de profesie.Liberalii adevarati nu -l vor vota nici pe Cindrea nici pe Johannes
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus