Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Politia bunelor maniere, unde-i politia bunelor maniere?

Cine nu-i cu noi, e în afara parcării. Chiar și pentru blogări. După amețitoare pățanii de început de concediu (unu, doi, trei), Călin Turcu revine cu una bucată exmplu de ospitalitate românească, de această dată servită în chiar fața celor mai noi clădiri ”A Klassse” din Sibiu, e vorba, evident, de Centrul de afaceri.
În care parcare, ăl mai călător dintre blogării sibieni aștepta în una bucată autoturism un prieten care să coboare cu specifice documente. Interdievat, prompt, de omul de la paza Turnurilor, Călin Turcu n-are parte de odihnă prea multă. Că musai să mute mașina că acolo e loc de parcare pentru alții, de la Ramada aceluiași holding veniți. Blogărul nostru de treabă mută mașina, exemplul lui nefiind urmat de oamenii inginerului. Care au rămas cu parcarea exemplară din fix mijlocul drumului, numai bună de pus la o rubrică celebră, cea cu Poliția bunelor maniere. Oare apare?

Foto

Tag-uri: Calin Turcu

Vizualizari: 254

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus