Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-16°C

Tabara MMMimes Sibiu 2011

Vineri, Septembrie, 9, la 8:00am - Septembrie 16 la 6:00pm

Expresivitate cu și dincolo de cuvinte

Așa cum promiteam anul trecut, șirul proiectelor MMMimes continuă. A venit timpul să vă invităm într-o nouă călătorie! Vrem să descoperim împreună cu voi care sunt posibilitățile noastre de exprimare dincolo de cuvânt și totodată prin sunet, dincolo de aparențe și totuși prin intermediul măștii și dincolo de mișcarea percepută vizual dar nemărginit prin forța imaginației.
Tabăra MMMimes Sibiu 9-16 septembrie 2011, se află la cea de-a doua ediție și este organizată de Institutul European pentru Itinerare Culturale împreună cu echipa MMMimes și Asociația culturală ¿DeCeNu? Atelierele de teatru și actorie destinate tinerilor din România cu vârste cuprinse între 18-30 de ani (nu doar studenți în cadrul Facultăților de Artă Teatrală și Cinematografie, ci tuturor celor care doresc să exploreze lumea teatrului și a actoriei) vor fi coordonate de actrița Ioana Butu. Artista de origine română a emigrat acum 17 ani în Elvetia pentru a urma cursurile scolii de teatru “Scuola Teatro Dimitri” din Verscio. A realizat o serie de spectacole teatrale, muzicale, concerte în toată Europa și a colaborat timp de doi ani cu prestigioase circuri elvețiene. Este actriță, păpușar și animator, profesoară de teatru, susținând cursuri de actorie și teatru în Elveția. Din 2004 colaborează cu Radioteleviziunea Elveția (RSI) și se bucură de apreciere la nivel internațional. "Pornind de la personalitatea fiecărui participant,"spune Ioana Butu "vom încerca să identificăm simțuri pentru a crea o lume a imaginii și a sunetelor. Astfel vom avea plăcerea de a construi și de a descoperi aspecte nebănuite în noi și în jurul nostru, conștientizând totodată că noi înșine ne regăsim la originea acestei experiențe și trăim acel moment atemporal și unic numit teatru. Cu ajutorul sunetelor, măștilor, cuvintelor, corpului, mișcărilor și a spațiului vom explora lumea improvizației cu și fără cuvinte, vom încerca să profitam din plin de potențialul fiecăruia dintre noi pentru a găsi și șlefui cheia spre simțurile noastre – ascultarea." 

Propunem un program zilnic după cum urmează: 
8.00-8.50 mic dejun
8.50-9.00 pregătire pentru curs 
9.00-11.30 prima parte: diferite tehnici încălzire corporală și vocală, 
11.30-13.50 pauză de masă
13.50-14.00 pregătire curs 
14.00-19.30 a doua parte: exerciții de exprimare emoțională prin mișcare corporală, exprimare vocală, exerciții cu măști și motivare la nivel mental
19.30-21.30 pauză de masă
21.30-22.30 a treia parte: jocuri, improvizație și relaxare 

Toți cei interesați sunt rugați să solicite prin e-mail formularul de inscriere. Tabăra se va desfășura în Sibiu iar numărul de locuri este limitat. Participanții vor suporta doar costurile pentru cazare și trei mese pe zi. Valoarea totală pentru perioada 9-16 septembrie 2011 este de 400 Lei (RON)/ persoană. 

Pentru informații și înscrieri vă rugăm să ne contactați pe adresa MMmimes@gmail.com sau Sibiu@culture-routes.ro și telefonic la +40 751 061 771 sau +40 788 082413.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa MMMimes

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus