Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
0°C

Nunta spectacol in muzeul satului

Compania de Teatru „Become” va transforma Muzeul Satului din Dumbrava Sibiului într-o adevărată sală de nuntă. Spectacolul itinerant, regizat de Viorel Branea, promovează folclorul și tradițiile românești. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru, Alexandra Blejan, Oana Giuverdea, Tolea Dundev, Flavius Tinica şi muzicienii: Radu Nechifor, Marius Tuţă, Mihai Neagu, Radu Neagu, Sebastian Stan, Roxana Tuţă şi Irina Nemeş. „Pentru mine este o plăcere deosebită să urc pe scenă alături de Radu Nechifor, un naist de excepţie. Însă ineditul şi totodată surpriza noastră pentru public este prezenţa, în cadrul spectacolului, a actorului şi regizorului Viorel Branea, căruia îi mulţumim pentru că a acceptat provocarea lansată de tânăra Companie de Teatru Become", spune Cătălin Grigoraş, directorul companiei de teatru. Premiera spectacolului va avea loc în 16 septembrie, la ora 18, iar intrarea se va face pe la poarta II. Pentru doritori, un autobuz va pleca din parcarea teatrului, la ora 17:30 iar intrarea la spectacol este libera.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

cristian

Acum 4 ani

eu nu inteleg de ce unele localuri din zona Muzeului Satului dau muzica la maxim, cu bass puternic, incepand cu oerele 21 pana la orele 3-4 dimineata. dumnealor nu au auzit de legea 61/1991. oamenii cazati in zona sunt deranjati de zgomotele puternice si de muzica proasta care se aude din acele localuri si nu se pot odihni. de ce nu isi desfasoara activitatile 'artistice' de proasta calitate inauntru?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus