Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Trei licee in prima suta din tara

Orașul Sibiu are trei licee între primele 100 din țară într-o clasificare națională făcută în funcție de notele obținute de elevi la examenul de bacalaureat. Cel mai bine clasat liceu, și în primele 10 din țară, este Colegiul Național Octavian Goga. Potrivit ȘtirileProTV.ro, Goga este pe locul 7, cu o medie de admitere de 8.90 și 642 de candidați promovați. Colegiul Național Brukenthal se „infiltrează” între rivalii tradiționali, ocupând locul 36 la nivel național, cu o medie de admitere de 8.59 și 459 de elevi promovați. Colegiul Național Gheorghe Lazăr se situează pe poziția 69, cu o medie generală de 8.38 și 579 de candidați promovați. Următorul liceu sibian în lista națională este Colegiul Național Pedagogic, pe locul 206.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus