Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Duminica avem "Festivalul Vinului" la Apfelhaus in Cisnadioara

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Vinului, organizat de Clubul Economic German Transilvania, are loc în acest sfârşit de săptămână, începand cu ora 12:00, la restaurantul “Apfelhaus” în Cisnadioara.

Mai mulţi producători de vin din toată ţara îşi vor prezenta cele mai bune vinuri. „Se vor putea degusta şi cumpăra diferite specialităţi tradiţionale din împrejurimile Sibiului. La grătar se vor pregăti cârnăciori, ceafă de porc şi multe alte specialităţi. De partea de muzică şi dans se vor ocupa,ca şi anul trecut, AdrianOrlea, Fanfara din Probsdorf şi o trupă de dansuri săseşti din cadrul Liceului Brukenthal”, anunţă organizatorii.

Punctul culminant al serii va fi alegerea Reginei Vinului pentru anul 2011 / 2012. Noua regină a vinului o va înlocui pe Teodora Branişte, carea fost aleasă în anul 2010 cu titlul de prima Regină a Vinului din Sibiu.

Pentru cei care vor să meargă la eveniment, o cursă specială va fi pusă duminică la dispoziţie, din oră în oră, începând cu ora 11:30 de la Sala Transilvania la restaurantul Apfelhaus în Cisnădioara.

Comentarii

2 comentarii

ui

Acum 10 ani

***
Raspunde

duru

Acum 10 ani

invitatii vor manca iar pe urma si in urmatoarele 2 zilem vor petrece clipe placute la wc, iesindu-le ochii de la durerile de burta. Am patit-o eu si au patit-o -si altii de la mancarea stricata a mesterului durdun. ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus