Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Gant a fost mesagerul lui Johannis in problema Liceului de Arta

Reprezentantul minorității germane din Camera Deputaților, Ovidiu Ganț, este solul primarului Klaus Johannis la premierul Emil Boc. Ganț a dus la premier și ultima scrisoare în care Johannis cerea lămuriri cu privire la situația profesorilor de la Liceul de Artă. Primul ministru mi-a spus că luni în cadrul ședinței coaliției ne revedem și astăzi va avea pe masă o evaluare pe plan național a situației”, a declarat vineri, Ovidiu Ganț.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă cine îi oferă detalii legate de ședințele de guvern, primarul Johannis a declarat că ”am și eu sursele mele”. Profesorii de la Liceul de Artă Sibiu au intrat în grevă şi refuză să mai intre la ore după ce de mai multe luni nu și-au mai primit salariile. "Ştiu că s-a discutat ieri în Guvern această chestiune. Primul-ministru a cerut o situaţie mai exactă şi sper ca în următoarele zile să se ia o hotărâre, mai cu seamă că vor apărea, până la sfârşitul anului, încă 36 de situaţii similare. Din 50 de unităţi şcolare de pe raza municipiului Sibiu, 37 vor fi, mai devreme sau mai târziu, în situaţia de a nu plăti salariile fiindcă nu se poate depăşi costul standard", a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Spectator

Acum 11 ani

Sunt un spectator atent. Am ajuns dezgustat de acest Gant, care incorporeaza toate trasaturile celor cocotati deasupra poporului roman, in scopul de a-l aservi altora. Au reusit si ne va fi foarte greu sa scapam de ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus