Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Indemn pentru pompierii din Copsa Mica: bei de stingi

Primarul și viceprimarul din Copșa Mică i-au cinstit, astăzi, pe pompierii voluntari ai orașului cu două butoaie de bere, cu ocazia Zilei Pompierilor din România. ”Mulţumim echipajului de pompieri voluntari ai oraşului Copşa Mică, pentru acţiunile desfăşurate în cursul anului, la combaterea diverselor incendii şi situaţii periculoase, la care au raspuns întotdeauna prezent indiferent de oră şi condiţii climaterice”, au anunțat oficialitățile orașului. La golirea butoaielor au fost invitați, potrivit reprezentanților Primăriei din Copșa Mică, și şefii instituțiilor omoloage din zonă (Dumbrăveni, Mediaş, Târnava, Valea Viilor, Şeica Mică, Axente Sever şi Şeica Mare), dar și consilierii locali și membrii Sfatului batrânilor
”De la aniversare nu au lipsit dl. Primar si dl. Viceprimar care au «cinstit» pompierii voluntari cu două butoaie de bere”, se anunță într-un comunicat de presă.
Nu mai departe de acum două seri, viceprimarul din Copșa Mică, Cornel Comiza, a fost autorul unui accident la intrarea în Mediaș. Accidentul s-a produs, spun polițiștii, din cauză că viceprimarul era băut – avea 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

cojocaru cornel

Acum 12 ani

impreuna cu vicele si primaru beau alcolisti din primarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus