Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Ce nu fac politicienii pentru imagine: prefectul Racuciu a alergat la costum cu Torta Armoniei Mondiale :)

Prefectul de Sibiu şi-a început astăzi ziua alergând prin curtea instituţiei alături de câţiva angajaţi ai prefecturii şi nişte tineri din Deva. Motivul? O campanie anonimă de alergare pentru pacea mondială şi linişte pe pământ.

Mai mulţi tineri români, moldoveni şi maghiari au sosit astăzi la Sibiu, ei fiind întâmpinaţi de prefect. Tinerii participă la Cursa de alergare pentru armonie mondială („World harmony run”). Plecaţi de la Deva, ei vor parcurge, în continuare, traseul Braşov – Sighişoara -Târgu Mureş.

“Etapa următoare a cursei a fost deschisă de prefectul Horaţiu Răcuciu, care a preluat Torţa armoniei mondiale, iar după ce a parcurs o scurtă distanţă a predat-o tinerilor pregătiţi să continue alergarea pe strada Mitropoliei. Grupul de sportivi urmează să treacă pe la Colegiul Naţional „O. Goga”, Colegiul Naţional „Samuel Brukenthal”, Primăria municipiului, Consiliul judeţean şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr””, explică Dorin Teodorescu, purtătortul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

„World harmony run” a fost creată în 1987, ca un eveniment internaţional în care sunt alături sportivi profesionişti şi amatori, din întreaga lume, animaţi de idealul armoniei mondiale.

Organizată ca o ştafetă cu torţe, în stil olimpic, alergarea debutează, la fiecare ediţie, din faţa sediului ONU, din New York. În 2010, torţa a parcurs 24.000 Km, prin 49 de ţări europene, şi s-a încheiat la Moscova, pe 27 septembrie.

Comentarii

8 comentarii

gogu

Acum 10 ani

excelenta initiativa a organizatorilor acestui eveniment si excelent mod de abordare a prefectului privind manifestarea sportiva
Raspunde

lol

Acum 10 ani

ce penal....face orice pt 2 voturi. Macar daca o facea din convingere
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

asta ii prefect sau pamflet ? cum dracu a ajuns ?>
Raspunde

eu

Acum 10 ani

bravoooooooooooooooo horatiu
Raspunde

marca germana

Acum 10 ani

ce burta are umflatu\' asta soios
Raspunde

pcr

Acum 10 ani

de ce nu alearga si stela si libidinosul de teodorescu. apropo pe site-ul prefecturii apare inca rares pune-ti ospatarul
Raspunde

goga ospatar la ramada munchen

Acum 10 ani

sa vina moraru. bravo sefu.
Raspunde

grasu

Acum 10 ani

ba p.....lelor cind vine amalia cindra?sa mai traga ceva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus