Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Shopping City Sibiu sprijina Sibiu Rally Team la Raliul Iasului si Raliul Bacaului

După experienţa de la Raliul Sibiului, Shopping City Sibiu sprijină Sibiu Rally Team cu prilejul ultimelor etape din CNRS al României - Raliul Iaşului şi Raliul Bacăului.

Primul eveniment va avea loc în perioada 23-24 septembrie, pe probele speciale din jurul Iaşului.

După victoria de la Sibiu în CNRS, componenţii Sibiu Rally Team, Dan Magoş -Mihai Capet doresc să obţină şi mai multe rezultate bune, având ca obiectiv câştigarea titlului de campion al rally sprint-ului.

“După rezultatul bun de la Sibiu ne-am propus să luăm startul la toate etapele rămase. Din păcate, din motive financiare, nu am putut să ne îndeplinim acest obiectiv. Ajutorul a venit din partea Shopping City Sibiu, nişte parteneri deosebiţi, care se pare că vor deveni partenerii noştri tradiţionali. Mergem la Iaşi să câştigăm şi să ne consolidăm poziţia întâi. Maşina va fi tot Citroen-ul Xsara.” ne-a declarat Dan Magoş.

Raliul Iaşului va avea o lungime de 196 km, din care 56.6 km de probe speciale.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

alex

Acum 9 ani

succes!
Raspunde

aaa

Acum 9 ani

D-le Magos pt un ziarist sau fost nu mai dezinformati ca si asa in zona raliurilor pt majoritatea este o confuzie totala, cele 2 raliuri nu sunt in campionatul de sprint care a avut o singura etapa anul acesta.Ce pozitie sa consolidati intai de la rally sprint care nu exista sau cea de la abandonuri!Plimbare placuta!stergeti repede acest mesaj sa nu afle sponsorii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus