Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Contrabanda cu tigari – mana in mana cu politia vamala

 

Procurorii DIICOT Galaţi au surprins în flagrant un grup ce făcea contrabandă de ţigări, susţinut chiar de un agent al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

La data de 20 septembrie 2011, Ilie Daniel, Bute Sergiu Dan şi  Oală Iulian au fost depistaţi în flagrant delict, în timp ce transportau  cantitatea de 864.300 ţigarete (43.215 pachete), mărcile „Plugaru”, „Winston”, „Doina”, „Pall Mall” şi „MT”. Ţigările proveneau din  Republica Moldova şi erau  introduse  în România  prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Negoiţă Petrică, în calitate de lider al grupării, avea rolul de a coordona şi facilita transportul ţigărilor peste zona de frontieră, informând membrii grupării cu privire la traseele şi programul patrulelor poliţiei de frontieră şi echipajelor de termoviziune, informaţii deţinute în virtutea atribuţiilor de serviciu. Cei trei contrabandişti, împreună cu agentul vamal sunt în present arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, timp în care continuă cercetările

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus