Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Asociatia React isi anunta prezenta la ONGFest

Asociaţia React organizează weekend-ul acesta workshop-ul „Economia socială: de la afacere la profit social” în cadrul ONGFest şi lansează a doua ediţie a lucrării cu acelaşi titlu.

Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11:00 în Cortul de Dezbateri din cadrul ONGFest vor fi abordate atât subiecte teoretice cu privire la principiile şi valorile economiei sociale, cât şi aspecte practice ale acesteia, prin prisma exemplelor de întreprinderi sociale existente.

Workshop-ul se adresează ONG-urilor, companiilor, instituţiilor, studenţilor, profesorilor şi tuturor celor interesai să afle mai multe despre modul în care economia socială poate contribui la dezvoltarea comunităţii.

Asociaţia React este o organizaţie neguvernamentală, orientată către proiecte sociale în special pentru tineri. Prin programele pe care le desfăşoară, organizaţia vizează trei domenii: sănătate publică, educaţie şi integrare socială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 228

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus