Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

“Let’s do it Sibiu!" la ultima strigare. Vezi programul complet al Zilei de Curatenie Nationala!

Voluntarii sunt chemaţi în 24 septembrie să între în Echipă Naţională de Acţiune pentru a curată România.

“Suntem în ultima săptămână de pregătiri pentru Ziua de Curăţenie Naţională. Avem încredere că sibienii vor fi alături de “Let’s do it, România!” în lupta cu indiferentă, motiv pentru care va aşteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă, 24 septembrie, oră 8.00 am, să demonstrăm că se poate, că putem fi solidari, că putem da o lecţie de ecologie”, spun organizatorii.

 La punctele de înregistrare, voluntarii se vor înscrie pe lista Echipei Naţionale de Acţiune, vor primi instructajul necesar acţiunii, materialele necesare curăţeniei (saci şi mănuşi) şi li se vor aloca mormanele de gunoi. 

Primii 1500 de voluntari din Sibiu, sosiţi la Sala Transilvania vor primi din partea “Let’s do it, România!” şi MARQUARDT Schaltsysteme câte un tricou, din partea companiilor locale  Best Drinks Cisnădie şi Floradi Sibiu câte o sticlă de apa, şi de la Cargill România şi Odu Rom Manufacturing materialele necesare curăţeniei. 

Programul Zilei de Curăţenie Naţionale va fi următorul:

 Orele 8:00 -11:00

-Înscrierea voluntarilor la punctele de înregistrare

-Instructajul voluntarilor (Voluntarii vor primi un număr de telefon de la punctul de înregistrare, unde vor putea semnala eventualele probleme (e.g. s-au terminat sacii, nu pot găsi mormanul, accidente, situaţii speciale etc.))

-Formarea şi completarea echipelor (dacă nu există echipe deja formate)

-Alocarea mormanelor 

-Echiparea voluntarilor cu saci şi mănuşi (pentru cei care nu au deja)

 Orele 9:00 -11:00

-Voluntarii pleacă spre mormanele de gunoi ce le-au fost alocate (cu un mijloc de transport propriu sau asigurat de organizatori, după caz)

 Orele 9:15 -15:00

-Voluntarii curăţă mormanul alocat

-Sacii sunt scoşi la cel mai apropiat drum public pentru a putea fi preluaţi de companiile de salubritate

 Orele 15:00

-Liderul echipei de voluntari confirmă fizic (la punctul de înregistrare) sau prin SMS faptul că mormanul a fost curăţat (formatul SMS-ului şi numărul de telefon la care trebuie făcută confirmarea vor fi furnizate voluntarilor la punctul de înregistrare).

 Puncte de înregistrare din Judeţ:

-           Sibiu -Sala Transilvania 

-           Mediaş, Agnita, Avrig, Altana, Apoldu de jos, Aţel, Axente Sever, Bruiu, Biertan, Blăjel, Brateiu, Cîrţa, Chirpăr, Cisnădie, Copşa Mică, Iacobeni, Micasasa, Ocna Sibiului, Păuca, Răşinari, Sadu - la sediul Primăriei din fiecare localitate menţionată.

Sponsorii care sustin proiectul in jud. Sibiu, membrii ai Echipei Nationale de Actiune:

MARQUARDT Schaltsysteme – parintele adoptiv al judetului Sibiu in “Let’s do it, Romania!”, Cargill Romania, Best Drinks Cisnadie, Floradi Sibiu, ODU ROM Manufacturing, Transmixt Sibiu, Redal, Sory, PrintCenter, Wenglor Sensoric, GLS Romania, JIFA, Brantner, Schuster, Eco – Sal, Eco – Marginime, Acstal Talmaciu, Eco Valea Hartibaciului, Gospodaria Oraseneasca Avrig, Tracon.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus