Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

Locomotiva unui tren international a luat foc la intrarea in statia CFR Orastie

În această dimineaţă, locomotiva unui tren rapid internaţional, a luat foc la intrarea în staţia CFR Orăştie.

Trenul rapid internaţional venea de la Budapesta şi a luat foc in mers, chiar la intrarea in Orastie – judetul Hunedoara. Trenul circula pe relatia Deva – Orastie, cand a fost sesizat incendiul. La fata locului au venit imediat echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, care au reusit sa stinga incendiul, iar acum organele de ancheta vor sa stabileasca de ce anume a luat foc locomotiva. Trenul  are in componenta noua vagoane, iar calatorii sunt in afara oricarui pericol.

Şeful Poliţiei Transporturi Hunedoara, Vasile Hriţac, declară că, după ce a fost stins incendiul, imediat după ora 9.30, trenul internaţional Budapesta - Bucureşti a părăsit gara Orăştie cu ajutorul unei locomotive Diesel (conform corespondentului Mediafax).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus