Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Sculpturi in fructe si legume la Ziua Recoltei

După cum medieșenii s-au obișnuit, în prima zi a lunii octombrie, în municipiul de pe Târnavă se organizează Ziua Recoltei. Față de anii precedenți, ediția din 2011 se anunță mult mai spectaculoasă, fiind prima în care la Mediaș va avea loc o demonstrație de sculptură în fructe și legume. Tradiţia concursurilor din cadrul acestui eveniment va continua şi anul acesta. Toţi cei implicaţi în Ziua Recoltei, că e vorba de adulți sau copiii din școli și grădinițe, vor participa la o paradă a costumelor tradiţionale sau la concursuri precum Cel mai frumos stand şi Cămara tradiţională. Cei care încă nu s-au înscris pentru demonstrația de sculptură în fructe și consideră că au talent se pot înscrie pe adresa primaria@primariamedias.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Ziua Recoltei

Vizualizari: 233

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus