Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Pustai: "Pe teren propriu, am aratat o fata frumoasa a echipei"

Principalul avantaj al medieșenilor în meciul de sâmbătă, când aceștia vor primi vizita jucătorilor de la U Cluj, rămâne terenul propriu, pe care Cristi Pustai crede că Gazul și-a arătat mereu „fața frumoasă”.

„Întâlnim sâmbătă o echipă foarte bună din campionatul nostru, o echipă, care în acest an are obiective îndrăznețe și o echipă cu un joc bun și cu jucători, care au demonstrat, și în acest campionat, și de-a lungul anilor, că au valoare. Un antrenor tânăr, un foarte bun coleg și prieten la licența PRO, dar să sperăm că sâmbătă vom închide acest ciclu de patru jocuri cu o victorie, și să acumulăm cele trei puncte puse în joc, pentru a urca în clasament acolo, undeva, unde este locul nostru. Am avut evoluții oscilante până acum, însă pe teren propriu am dovedit că am câștigat acea maturitate, și experiența din Europa League și-a spus cuvântul, pentru că la toate jocurile de pe teren propriu am arătat o față frumoasă a echipei”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul Gazului Metan.

După foarte mult timp, Gaz Metan Mediaș are lotul complet înaintea unui meci din Liga I. „Nu ne confruntăm pentru acest meci cu accidentări, ăsta e cred primul lucru bun ce-l putem semnala, nu avem suspendați, așa că premisele pentru un joc frumos și, să sperăm, o victorie ar fi pentru acest meci de sâmbătă”, a spus Cristi Pustai.

Privind în urmă la ultimele două partide dintre cele două formaţii, există destule şanse ca şi meciul de sâmbătă să fie unul în care să se marcheze multe goluri. „În sezonul trecut într-adevăr am revenit de la 2-0, în partida retur, pentru că în partida tur, de la Mediaș, de acasă, disputată la Sibiu, am câștigat mai ușor, însă și-n acel meci s-au înscris patru goluri, și-n retur s-au înscris patru goluri. Sunt două echipe cu un apetit bun în a marca goluri, și să sperăm că și sâmbătă vom vedea goluri, pentru că este cel mai important lucru dintr-un joc de fotbal, golul aduce spectacol, aduce deliciu în tribună. Bineînțeles, dacă am reuși să înscriem mai multe decât adversarii ar fi perfect”, a adăugat Cristi Pustai.

Gaz Metan Mediaș - U Cluj se joacă sâmbătă, întâi octombrie, cu începere de la ora 19.00

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus